Wie ben ik

Mijn naam is Masfotosiel Smid (1968) en moeder van dochter Hanna.

Sinds januari 2015 heb ik twee van mijn diepste verlangens samengebracht in mijn Reiki praktijk.

Namelijk het verlangen om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan en mijn passie voor ‘energie’.
Na het verlaten van de middelbare school wilde ik maar één ding en dat was een eigen bedrijf, winkel, praktijk, bureau of wat dan ook beginnen. Mijn pad liep echter heel anders, maar het verlangen bleef altijd in mijn hoofd met een zacht stemmetje fluisteren.

Bijna 20 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met Reiki.
Op dat moment in mijn leven had ik veel last van eczeem en kon van de jeuk nachten lang niet slapen. Uitgeput was ik.
Een vriendin had net een Reiki I cursus gedaan en bood aan mij een behandeling te geven. Nee de eczeem verdween niet als sneeuw voor de zon, maar de energie die ik weer door mijn lichaam voelde stromen was onvoorstelbaar. En juist doordat mijn energie weer op pijl kwam was mijn lichaam instaat om van de eczeem te herstellen.

Dat is wat ik ook zo mooi aan Reiki vind. Het valt niet te sturen, energie zoekt zelf haar weg naar daar waar het het hardst nodig is.

Na mijn eerste kennismaking met de universele energie, ben ik opzoek gegaan naar een Reiki master, ik wilde zelf leren hoe ik met Reiki energie kon gaan werken. Nu 20 jaar later ben ik zelf Reiki master en behandel ik vrouwen in mijn praktijk die op lichamelijk- of op emotioneel niveau de Reiki energie willen ervaren.

Toen ik 10 jaar geleden een burn-out kreeg en ik ook mijn relatie zag eindigen, was ik zo uitgeput dat ik mezelf niet meer met Reiki kon behandelen. Ik ben toen opzoek gegaan naar een andere Reiki master. “Als je handen vol zijn, ben je namelijk niet instaat om te ontvangen” zei zij. Denk maar eens na, als je veel stenen in je handen houdt kan er op een gegeven moment geen één steen meer bij. Die rolt zo uit je handen.

In mijn praktijk bied ik rust en aandacht. Wij vrouwen houden zo veel ballen in de lucht, maar vergeten daarbij om goed voor onszelf te zorgen. Ik weet hoe hectisch de dagen voorbij vliegen en hoe ontzettend goed het voelt om echt tijd voor jezelf vrij te maken. In mijn praktijk draait het om jou, jij staat centraal.
Mag je stenen loslaten en ruimte creëren en de Reiki energie kan je daar bij helpen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *