Haal het meest uit Reiki

6Een van de voornaamste doelen tijdens een Reiki-behandeling is om jezelf weer in contact te brengen met je lichaam, het bewust te ervaren en te ‘zijn’.

Daar zorg ik voor, maar het is een wisselwerking. Hierbij een aantal tips die je kunnen helpen om het optimale uit een behandeling te halen

Adem bewust. Haal diep adem, vanuit je buik en je borst. Het helpt je om je aandacht te vestigen op wat er in je lichaam gebeurt. Door diep adem te halen kun je opgebouwde spanning ook beter loslaten.

 

Laat los. Geef je helemaal over aan de Reiki.

Stop met denken en begin met ‘zijn’. Probeer je gedachten over wat je gisteren had moeten doen en wat er nog op je ligt te wachten stil te zetten. De behandeling biedt je een geweldige kans om even nergens aan te denken en helemaal in het hier en nu te zijn.

Luister naar je gevoel. Tijdens een behandeling kunnen emoties loskomen. Ik heb het allemaal meegemaakt en begrijp het. Jij hoeft je er in elk geval niet voor te schamen. Laat het er maar gewoon zijn.

Jij bent de baas. Ook al heb je het gevoel dat je aan mij bent overgeleverd, vergeet nooit dat het jouw lichaam is. Als je je ergens ongemakkelijk over voelt zeg dit dan. Jij bepaalt de grenzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *